Jo Stevens
oprichter - zaakvoerder

Het oprichten van Martha Bouwteam kwam als vanzelf. Eigenlijk ben ik al heel mijn leven aan het bouwen, als je klein bent heet dat nog gewoon knutselen.

Na mijn studies productontwikkeling waar ik een zeer brede scholing meekreeg wist ik zeker dat ik in “den bouw” wilde gaan. Ik stelde mezelf voor bij een Kempisch bouwbedrijf en ging er aan de slag als projectleider. Daar deden we allerhande projecten, tot zelfs ver buiten de landgrenzen. We gingen steeds voor de complete aanpak, van afbraak tot schilderwerken. Ik kwam er in contact met de meest uiteenlopende klanten en specialiseerde me in de meer veeleisende projecten, met veel detaillering, maatwerk en bijzonderheden.

Na zowat zes jaar zat mijn taak er daar op en ben ik voor een Deens privépersoon gaan werken die er een groot historisch en internationaal patrimonium op nahield. Vier jaar lang reisde ik de wereld rond en onderhield, verbouwde en restaureerde het patrimonium in samenwerking met internationale partners. Het privilege om naast een dergelijk uitzonderlijk persoon te mogen werken heeft mij sterk gevormd in mijn handelen en denkwijze.

Toen mijn familie uitbreiding begon te nemen werd het interessanter om terug te keren naar Antwerpen. Mijn kennis over bouwen en verbouwen was intussen danig toegenomen. Vele mensen wisten dat en vroegen me om advies en begeleiding. Zo werd Martha Bouwteam geboren, hoewel het team toen nog maar één man sterk was.

Martha Bouwteam zet de focus op het uitvoeren van kwalitatieve bouwprojecten, waar communicatie en de klant centraal staan. Persoonlijk ben ik niet enkel fier op de vele verwezenlijkingen die u hier op onze site kan zien, maar absoluut ook op het team zelf. Het is een hechte groep met gemeenschappelijke waarden. Ze zijn de kern van ons bedrijf en de kracht van uw project.

U kan met een gerust hart uw project aan ons toevertrouwen. Als u met vragen zit, aarzel niet mij te contacteren.