Frederic Willocx
vennoot

Als oudste uit een gezin van 5 kinderen werd verantwoordelijkheidszin me met de paplepel ingegeven. In de schoolvakanties leefde ik me uit met het bouwen van kampen in de bossen bij mijn grootouders of bij de scouts. De passie voor het bouwgebeuren ontsprong helemaal bij de renovatie van mijn ouderlijk huis op mijn 11 jaar.

Dat verklaart grotendeels mijn studiekeuze van Burgerlijk Ingenieur Architect te Leuven waar ik mijn eigen vleugels kon uitslaan en zelfstandiger worden. Ik ontdekte al snel dat de realisatie van bouwprojecten mijn voorkeur genoot op het ontwerpen ervan en volgde keuzevakken als planologie, project- en werfbeheer en tenslotte nog een masterclass in Bouwmanagement.

Na een korte omzwerving via een wegenbouw-aannemer, begon ik op 23-jarige leeftijd aan mijn carrière naar projectleider bij een klasse 8-aannemer waarbij al mijn technische kennis beproefd werd bij de bouw van o.a. woon-zorgcentra in Luik en Lommel,  kantoorcomplexen in Diegem en Zaventem, een ondergrondse parking in Anderlecht en woontorens van 20 verdiepingen in Evere.

Martha Bouwteam kruiste mijn pad op een ideaal moment, bij de geboorte van mijn 2e dochter. Ik kon dichter bij huis op eigen benen staan door in te stappen in een ambitieus project van een jong en dynamisch aannemingsbedrijf.

De puzzelstukjes vielen snel op hun plaats. Sindsdien tracht ik met een constructieve houding, technische bagage, integriteit, vastberadenheid en verantwoordelijkszin elk project tot een goed einde te brengen.