Anton Maes
vennoot

In mijn jeugd al was ik volop actief met regelen, plannen en mensen aan te sturen. Ik kreeg bijzonder veel energie uit het organiseren van techno parties, lokale optredens en het creëeren van decors en sfeerverlichting. Mijn keuze voor Industrieel Ingenieur Bouwkunde was dan ook snel gemaakt en berust voornamelijk op het feit dat ik graag naar een tastbaar resultaat toewerk. Nen bouw uit de grond stampen is daar het summum van.

Mijn professionele carriere startte bij een groot Kempisch bouwbedrijf met een sterke focus op vernieuwbouw en binnenafwerking. Na zes jaar had ik een stevige ervaring opgebouwd in calculatie, materiaalkennis, detailafwerking, planning en projectbeheer. 

Maar ik miste iets. Ik wou op eigen benen staan, mee beslissen en met een klein team samenwerken om grootse dingen te realiseren.

In de zomer van 2009 kruiste ik het pad van Jo Stevens. Er was direct een klik en ben met volle goesting op de net vertrokken trein genaamd Martha bvba gesprongen. De directe en persoonlijke binding met de projecten en de veelzijdigheid van het ondernemen grepen me vast.

Vandaag dragen vooral uitvoeringsgerichte taken mijn voorkeur weg, het team van arbeiders aansturen, planningen maken en oplossingen uitwerken voor alle mogelijke dagelijkse problemen die de bouw met zich meebrengt worden door mijn schouders gedragen.